Naša misija je podizanje tehničke kulture i društvene bezbednosti.

Glavna dva cilja udruženja su podizanje tehničke kulture i rad na projektima značajnim za odbranu zemlje i gradjana u vanrednim stanjima i situacijama.

Za fizička lica Za pravna lica
...

Klub kao neprofitna organizacija

a nosilac sistema telekomunikacija bez naknade pomaže u organizovanju manifestacija povećanog rizika koje se održavaju na teritoriji opštine Ruma. Svojim znanjem, iskustvom i sredstvima radio veze obezbedjujemo sigurnu i brzu komunikaciju i time podižemo nivo bezbednosti za sve učesnike i gradjane, posmatrače manifestacija.

...

Na molbu Doma Zdravlja Ruma

i načelnika Službe Hitne Medicinske Pomoći Ruma članovi radio kluba su tokom vanredne situacije izazvane epidemijom korona virusa izvršili remont sistema radio veze službe i omogućili efikasniji rad zaposlenima u hitnoj pomoći i na taj način pomogli službi u podizanju nivoa pružanja zdravstvene zaštite svim gradjanima.

...

U slučaju vanrednih situacija

radio klub se po naredjenju štaba za vanredne situacije mora odazvati i staviti u službu štaba sa svojim članovima i telekomunikacionom opremom. Prirodni i drugi udesi mogu lako izazvati opterećenje mobilne i fikne telefonske mreže čineći ih neupotrebljivim. Naši sistemi kao potpuno nezavisni ostaju da rade sve vreme.
Za spremnost za delovanje u takvim okolnostima radio klub organizuje vežbe koje imaju za cilj uvežbavanje operatora u postavljanju opreme i razmeni poruka.

Donacijom se pozicionirate kao društveno odgovorno lice.

Udruženje se finansira od članarine i sva oprema koja se koristi je kupljena od članarina ili je lično vlasništvo članova.
Donaciju možete ostvariti uplatom novčanih sredstava na račun udruženja ili u bilo kom drugom obliku a da je u skladu sa zakonima Republike Srbije.
Sredstva će se koristiti isključivo za nabavku tehničke i druge opreme, najam i opremanje prostorija udruženja (koje trenutno nemamo), obuku novih i postojećih članova i druge troškove za funkcionisanje udruženja.

Kontaktirajte nas